Inna, schimbare radicală de look. Fanii ei s-au împărțit în două tabere: "Îți stă groaznic! De ce ai făcut asta?" ,"Ești superbă!"


Inna nu a fost niciodată adepta schimbărilor radicale de look, însă de data aceasta vedeta și/a luat inima-n dinți și a reușit să/i lase cu gura căscată pe toți fanii ei care o urmăresc pe rețelele de socializare.


Inna a postat pe contul său de Instagram o fotografie care a stărnit curiozitatea celor 2 milioane de admiratori care nu-i ratează nicio mișcare. În fotografia care pare să fie făcută chiar la salon, Inna apare cu părul extrem de scurt. Vedeta n/a dat prae multe detalii, a scris doar #Paris.  Cântăreața s-a lăsat pe mâinile lui Sorin Stratulat, hairstylistul la care apelează foarte multe vedete. 
 

 

???? #Paris

O postare distribuită de INNA (@inna) pe

Imaginea a primit peste 100.000 de aprecieri în primele ore de la postare, iar fanii Innei au raecționat imediat.

"E un look teribil! Arăți ca un băiețel", "Iți stă groaznic. Arăți de un milion de ori mai bine cu părul lung." sunt  câteva dintre comentariile fanilor dezamăgiți de tunsoarea vedetei. 

Totuși, foarte mulți dintre admiratorii cântăreței au fost cuceriți de noul look al acesteia.  "Îți stă minunat! Ești fresh și stilată!" " Îmi place la nebunie!" - au spus aceștia. 

Anul trecut, Inna și-a tuns pletele și a optat pentru un bob lung, iar în urmă cu o lună și-a pus extensii până la mijloc.  


 

  • Inna, schimbare radicală de look. Fanii ei s-au împărțit în două tabere: Îți stă groaznic! De ce ai făcut asta? , Ești superbă!

related posts

Modifică setările cookies