INNA, reacție plină de emoție după cutremurele din Turcia. Artista are mulți fani în țara din Orientul Mijlociu


Turcii au primit-o întotdeauna bine pe INNA, în turneele sale din Orientul Mijlociu. Acum, cântăreața din România a reacționat emoțional când a aflat că țara a fost zguiduită de două seisme devastatoare.


Peste 2.300 de morți și circa 10.000 de răniți se înregistrau luni după-amiază, scrie stirileprotv.ro. în urma celor două cutremure de peste 7 grade pe Richter care au afectat Turcia și Siria luni dimineață.

Vestea a produs un val de simpatie și compasiune pentru cele două state greu încercate. INNA, care are o relație specială cu publicul din Turcia, a transmis un mesaj plin de emoție tuturor celor care se află în suferință.

Turcia, fără cuvinte”, a scris INNA pe rețelele sociale, unde a postat un drapel al statului. Zeci de mii de admiratori ai muzicii ei i-au mulțumit pentru mesaj și pentru că se gândește la cei aflați în suferință.

Tu ești regina. Te iubim atât de mult. Mulțumim pentru sprijin”, a scris un admirator.

Mulțumim pentru că te gândești la noi”, i-a transmis altcineva, în timp ce unii admiratori i-au sugerat să-și îndrepte gândurile și spre poporul sirian, lovit din greu de aceeași nenorocire.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

INNA a susținut nenumărate concerte în Turcia și are o comunitate impresionantă de fani în această țară. Mai mult, aici INNA a suferit un accident neașteptat, când scena pe care cântat s-a prăbușit subit.

Fotografii: @inna

Vezi și VIDEO:

  • INNA, reacție plină de emoție după cutremurele din Turcia. Artista are mulți fani în țara din Orientul Mijlociu

related posts

Modifică setările cookies