Schimbare neasteptata de look pentru Anne Hathaway. Cum a aparut castigatoarea de Oscar pe strazile din New York


Anne Hathaway si-a asumat intotdeauna riscuri cand a venit vorba de look-ul ei, iar saptamana aceasta a debutat cu o schimbare neasteptata.


Mai exact,  actrita a renuntat la parul ei blond in favoarea unei nuante mai comune – s-a vopsit bruneta, culoarea naturala pe care a purtat-o atatia ani la rand.

Dupa ce si-a tuns parul scurt pentru rolul din Les Miserables - care i-a adus si Oscarul - actrita s-a facut blonda si a purtat schimbarea cu o gratie de admirat. Chiar daca gurile rele au atacat-o imediat pe Anne si au comparat-o cu modelele Twiggy si Carolina Herrara, tanara nu a renuntat la look-ul ei pentru toata perioada de promovare a peliculei care i-a adus recunoasterea mondiala.

Se pare ca actrita nu a fost tocmai multumita de parul ei angelic pentru ca saptamana aceasta a revenit la culoarea care a consacrat-o. Anne a pasit pe strazile din New York cu parul vopsit brunet, un look total diferit fata de cel cu care ne-a obisnuit in ultimele luni. Lungimea parului nu s-a schimbat insa, Anne fiind fidela tunsorii ei scurte. 

Chiar daca schimbarea a fost neasteptata, fanii actritei sunt mai mult decat incantati si au declarat ca aceasta culoare o prinde foarte bine.

Tu ce parere ai despre schimbarea de look a lui Anne? Esti de accord cu fanii ei sau crezi ca ii statea mai bine cu parul scurt si blond?

  • Schimbare neasteptata de look pentru Anne Hathaway. Cum a aparut castigatoarea de Oscar pe strazile din New York

related posts

Modifică setările cookies