Schimbare radicala de look pentru Smiley. Aproape nimeni din echipa Romanii au Talent nu il mai recunoaste


Preselectiile show-ului Romanii au Talent au ajuns in Oradea, unde surprizele si peripetiile nu au incetat sa apara. Cel care a surprins de aceasta data a fost Smiley, care a decis sa isi faca o schimbare radicala de stil.


Pus pe sotii ca de obicei, simpaticul prezentator si-a dorit sa retraiasca epoca disco si nu a ezitat sa isi puna pe cap o peruca imensa. Pentru a completa look-ul, el si-a pus o pereche de ochelari de soare.

Cum Smiley si Pavel Bartos sunt camarazi intr-ale farselor, sexy prezentatorul blond a cautat repede o peruca asemanatare cu cea a colegului sau, si-a pus ochelarii de soare pe nas si a fotografiat plin de sarm.

Lista castigatorilor MTV VMA 2012! Vezi cine a plecat acasa cu un premiu de la MTV Video Music Awards si care au fost cele mai frumoase tinute. FOTO

Coafuri sofisticate pentru mamici, inspirate de vedetele de la Hollywood care au copii

Cu toate ca nu mai exista roman care sa nu stie cum arata Smiley si Pavel Bartos, cei doi erau destul de greu de identificat in spatele perucilor brunete imense.

Nu stim voi, dar noi abia asteptam sezonul 3 de Romanii au talent. Sa trecem la treaba si sa le dam un Like baietilor nostri simpatici.

  • Schimbare radicala de look pentru Smiley. Aproape nimeni din echipa Romanii au Talent nu il mai recunoaste

related posts

Modifică setările cookies