Schimbare spectaculoasa de look pentru Oana de la Genius. Cum arata cu parul lung si blond-capsuna solista piesei "Ciocolata"


Trupa Genius ne-a incantat copilaria cu hit-uri precum "Ciocolata", "Macho man" sau "Orasul trist". Aflati pe culmile succesului in anii ’90, membrii formatiei au decis insa sa se desparta brusc si sa urmeze cariere cu totul si cu totul diferite.


"Ciocolata e a mea, nu o dau la nimenea" era unul dintre cele mai cantate versuri ale anilor ’90, iar vocea Oanei, solista trupei Genius, cea mai ascultata din aceeasi perioada.

Tanara si plina de energie, Oana se transformase intr-un adevarat icon pentru generatia de tineri si adolescenti carora li se adresa. Dupa despartirea trupei, toata notorietatea a disparut insa, iar fiecare membru si-a vazut drumul.

Frumoasa Oana nu a mai aparut in peisajul divertismentului romanesc si s-a transformat intr-o femeie in adevaratul sens al cuvantului.

Oanei i-a placut sa se joace cu stilurile si cu look-urile, dar si-a pastrat parul blond, adoptand adesea diferite coafuri. Solista trupei a renuntat la parul lung pe care il avea in anii ’90 si are o tunsoare scurta, moderna, chic, extrem de indrazneata, la care a renuntat insa recent in favoarea unui bob lung.

In tonuri de blond capsuna, look-ul fostei solista a trupei Genius este mai inspirat ca niciodata, iar Oana se poate lauda chiar ca a scapat de cele cateva kilograme in plus pe care le luase intr-o perioada.

Ce parere ai despre cum arata fosta solista acum? Iti place mai mult asa sau in memoria ta va ramane tot cu infatisarea din anii 2000?

  • Schimbare spectaculoasa de look pentru Oana de la Genius. Cum arata cu parul lung si blond-capsuna solista piesei Ciocolata

related posts

Modifică setările cookies