Schimbare spectaculoasa pentru Robert Pattinson. Actorul si-a impresionat fanele cand a aparut cu look a la Twilight


Se pregateste Robert Pattinson sa filmeze un nou Twilight? Asta s-au intrebat fanele cand l-au vazut la cel mai recent eveniment monden.


Este considerat unul dintre cei mai sexy barbati de la Hollywood, iar cand a aparut vopsit si tuns ca in Twilight, Robert Pattinson si-a recucerit fanele.

Starul a participat la GO Campaign Gala in Los Angeles in urma cu putin timp si le-a pus pe jar pe cele care s-au indragostit de el in rolul lui Edward Cullen. Nici nu e de mirare avand in vedere ca semana perfect cu vampirul din cartea lui Stephanie Mayer.

Desi are o multime de fane insa, Robert Pattinson a facut niste dezvaluiri destul de neasteptate despre forma si aspectul lui fizic. El a marturisit ca ii este foarte greu sa se mentina in forma si ca, daca nu ar fi actor, s-ar transforma complet: "Ma bucur atat de mult ca in meseria mea e nevoie de vanitate pentru ca altfel as fi un grasan".

Actorul le-a marturisit celor de la The Times ca in perioada in care are contracte, este mult mai motivat sa arate bine. El se apuca, de preferat, cu patru saptamani inainte de filmari de sala si sport. Cat nu pregateste vreun film insa, el nu face absolut niciun fel de efort fizic: "Corpul meu e resemnat sa fie static." 

  • Schimbare spectaculoasa pentru Robert Pattinson. Actorul si-a impresionat fanele cand a aparut cu look a la Twilight

related posts

Modifică setările cookies