"Vampirul" celebru are una dintre cele mai excentrice iubite. Cum arata partenera lui Robert Pattinson


In ciuda faptului ca fanii seriei "Twilight" nu au trecut niciodata peste despartirea celor doi actori din rolurile principale, fiecare dintre ei se bucura de compania a noi parteneri, sau mai bine zis partenere.


In timp ce despre Kristen se spune ca are avea o relatie cu Stella Maxwell, actrita trecand printr-o serie de despartiri si impacari, Robert este logodit cu FKA Twigs, una dintre cele mai controversate cantarete.

Chiar daca este o cantareata cunoscuta la nivel international, lui FKA twigs i-a crescut popularitatea dupa ce s-a aflat ca este noua iubita a lui Robert Pattinson, iar aparitiile sale din ce in ce mai indraznete atrag atentia de fiecare data.

Bruneta in varsta de 28 de ani este una dintre cele mai excentrice vedete, iar ultimul videoclip filmat o arata pe cantareata imbracata intr-o bustiera alba si o pereche de pantaloni scurti, in timp ce danseaza. Artista, pe numele sau adevarat Tahliah Debrett Barnett, a primit numeroase laude pentru calitatile sale de dansatoare, iar noi nu putem sa nu spunem ca Twigs are un corp de milioane, de pe care nu lipseste vreun muschi bine lucrat.

Vezi imagini in galeria foto de mai jos:

  • Vampirul celebru are una dintre cele mai excentrice iubite. Cum arata partenera lui Robert Pattinson

related posts

Modifică setările cookies