Se mandreste cu o silueta de vis. Cat de bine arata fiica lui Demi Moore in costum de baie


De cand a castigat un celebru concurs de dans, Rumer Willis se poate lauda cu un fizic de invidiat, orele petrecute la repetitii ajutand-o pe tanara sa isi tonifice corpul.


Dupa incheierea show-ului, fiica lui Bruce Willis si a lui Demi Moore si-a luat o bine meritata vacanta, iar de atunci posteaza constant pe retelele de socializare fotografii in care apare imbracata in costume de baie.

Asa cum se poate observa in fotografii, tanara de 26 de ani impresioneaza in ceea ce priveste infatisarea, abdomenul plat, picioarele lungi si tonifiate fiind doar doua dintre atuurile fizice.

 

#newlyobsessed w/ @aerie suits I am ready for a beach day...whose coming? #aerieswim #aeriereal

A photo posted by Rumer Willis (@ruelarue) on

Pe langa pozele in care apare imbracata in costum de baie, Rumer Willis a publicat si o poza in care sta langa mama sa, asemanarea dintre ele fiind incredibila. 

 

#Dance does a #body good. Real good. Happy #memorialday from @ruelarue to all of you #YoureWelcome

A photo posted by Tye Blue (@tyeblue1) on

In varsta de 26 de ani, Rumer Willis a vrut sa calce pe urmele parintilor sai faimosi - Bruce Willis si Demi Moore, insa pana acum nu a prins niciun rol semnificativ la Hollywood. Tanara a fost nelipsita din tabloidele internationale pentru o perioada, iar la inceputul acestui an s-a facut remarcata datorita abilitatilor artistice. 

 

That moment when you realize you actually are becoming your mother #twinning #imnotmad

A photo posted by Rumer Willis (@ruelarue) on

related posts

Modifică setările cookies