Se transforma dintr-o tanara banala intr-o adevarata diva de tabloid. Lectia de "pitiponceala" care a amuzat mii de oameni pe Youtube


Mililitri intregi de autobronzant, trei feluri distincte de fond de ten si tone de fard de ochi, toate folosite cu scopul de a deveni o adevarata diva de tabloid. Acesta este filmuletul prin care o tanara din Marea Britanie le ironizeaza pe pitipoance si ia peste picior orele pe care le petrec acestea in fata oglinzii.


"Trebuie sa aratati fals cat mai natural cu putinta", le sfatuieste ea inainte de toate pe toate fetele care isi petrec ore intregi cautand tutoriale de machiaj si coafura pe internet si ies "la agatat" in cluburi.

De la ce varsta iti lasi fetita sa foloseasca ruj si rimel? Afla ce spun studiile

Kate Payne a facut astfel un filmulet de 10 minute in care ironizeaza dur aceste practici de frumusete si le sfatuieste pe doamne, printre altele, sa:

- nu isi faca dus, ci sa treaca direct la autobronzant

- sa nu isi spele parul pentru ca oricum il vor tapa in exces inainte de iesire

- sa nu isi hidrateze pielea daca vor sa intre fondul de ten bine in pori

- sa aplice un strat gros de autobronzant si trei feluri diferite de fond de ten ca sa fie sigure ca arata perfect

- sa isi contureze bine sprancenele si buzele sis a isi evidentieze ochii prin mult machiaj negru

Bineinteles, niciunul dintre sfaturile ei nu este corect si nici nu isi propune sa fie tratat cu seriozitate, intrucat filmuletul le ia peste picior pe pitipoancele care aplica tone de cosmetic in speranta ca vor arata mai bine, fara sa isi dea seama ca, de fapt, se uratesc.

Top 3 solutii pentru mamici ocupate. Cum sa ai o piele curata, fara cearcane sau acnee

Ce parere ai despre modul ilar in care a ales sa traga un semnal de alarma tuturor femeilor obsedate de frumusete? Esti de acord cu ea?

related posts

Modifică setările cookies