Secretul de frumusețe pe care îl are Mariah Carey. Cât de bine se menține vedeta de la Hollywood la vârsta sa


Cosiderată una dintre cele mai de succes cântărețe ale tuturor timpurilor, Mariah Carey a strălucit toată viață în lumina reflectoarelor și a avut o imagine impecabilă în fața întregului public. Dar care este secretul pe care artista îl folosește pentru a-și conserva frumusețea atât de bine?


Câștigătoare a 5 premii Grammy, Mariah Carey și-a petrecut toată viață pe scenă, însă deși pare ușor, uneori este obositor chiar și pentru un artist să călătorească atât de mult prin diverse turnee, iar asta se resimte asupra corpului. Însă pentru cântăreața de originie americană parcă timpul s-a oprit în loc. În vârstă de 48 de ani, artista arată impecabil la vârsta pe care o are, dar în schimb are și foarte multă grijă de corpul său.

Secretul acesteia nu este chirurgia plastică, așa cum multe artiste ne-au obișnuit, ba chiar este un produs miraculos pe care îl poți găși chiar în bucătăria ta. 

 

Artista a vorbit sincer pentru publicația The Guardian, unde a recunoscut în fața publicului despre trucurile pe care le are. Cântăreața a recunoscut că are o slăbiciune pentru băile extravagante. Întrebată dacă folosește apă minerală franceză pentru a-și spăla corpul, aceasta a spus că altul este ingredientul minune care o ajută să-și mențină pielea atât de bine hidratată. 

"Nu, îmi place să fac baie în lapte... Câteodată folosesc laptele ca tratament pentru frumusețe. Nu aș vrea totuși să vă spun toate secretele de frumsete pe care le am". 

În ceea ce privește machiajul, vedeta nu exagerează niciodată. Aceasta susține că îi place mai mult ochii bine conturați cu machiaj, strălucitori, decât rujul strident pe buze. "Sunt mai ok așa.. nu știu de ce". În general, cântăreața a spus că preferă nuanțe de ruj roșu sau brun, însă niciodată roșu aprins. "Nu mi se potrivește roșu aprins, de-a lungul anilor am mai învățat și eu câte ceva, știu cu ce-mi stă bine și cu ce nu."

Nu este o surpriză pentru noi că Mariah Carey folosește lapte în cadă, deoarece artista a mai recunoscut în câteva interviuri că este unul dintre trucurile sale de frumusețe față de care nu se poate despărți. 

  • Secretul de frumusețe pe care îl are Mariah Carey. Cât de bine se menține vedeta de la Hollywood la vârsta sa

related posts

Modifică setările cookies