Vezi primele fotografii cu Mariah Carey dupa ce si-a micsorat stomacul. Cat de mult a slabit!


In luna noiembrie a anului trecut apareau primele informatii conform carora Mariah Carey si-ar fi micsorat stomacul. Vedeta a fost extrem de discreta in toata aceasta perioada si se pare ca a asteptat un eveniment important, precum Golden Globes, pentru a-si dezvalui noua silueta.


Mariah Carey este pregatita sa inceapa un nou capitol din viata. De cand are un iubit cu 13 ani mai tanar decat ea, vedeta s-a reinventat. 

In ultima perioada, artista posta doar fotografii vechi cu ea pe retele de socializare, iar atunci cand aparea o imagine cu ea din prezent, era acuzata de fani ca a fost editata pentru a parea mult mai slaba. Pentru a inchide definitiv gurile rele si fiind satula de diete si de efectul yo-yo, Mariah a decis la sfarsitul anului trecut sa isi micsoreze stomacul. 

In toate aceste luni de dupa operatie, a fost extrem de discreta si si-a aratat noile forme abia la premiile Golden Globes, care au avut loc duminica seara. Se pare ca artista a slabit peste 11 kilograme, dar deja arata extrem de bine, cum nu a mai aratat din anii `90. Pentru a-si pune in evidenta silueta, Mariah a optat pentru o rochie neagra, stil sirena, semnata Dolce&Gabbana.

 

#GoldenGlobes #TIMESUP

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Vedeta a radiat de fericire, mai ales ca si-a facut aparitia la bratul dansatorului Bryan Tanaka, cel cu care se iubeste inca din noiembrie 2016 si care este cu 13 ani mai tanar decat ea. Cei doi pareau mai indragostiti ca niciodata si nu s-au sfiit sa flirteze in fata tuturor fotografilor.

 

#mariahcarey #bryantanaka #hisqueen #herprince #goldenglobes

A post shared by @ bryantanaka_always on

related posts

Modifică setările cookies