Shakira de Romania, asa cum nu ai vazut-o la Romanii au Talent. Ce face Anca Negrau cand nu apare la televizor


Voce puternica, miscare scenica si multa incredere in sine – toate acestea au contribuit la momentul "intens" pe care l-a oferit Anca Negrau la Romanii au Talent in cea de-a treia editie a sezonului cu numarul trei.


Tanara de 25 de ani a pus pe jar toata sala atat prin interpretarea plina de forta a melodiei "Objection" a Shakirei, cat si prin dansul sau lipsit de inhibitii, care i-a determinat pe Smiley si Bartos sa se incinga in culise in acelasi stil.

Clar impresionat de evolutia Ancai, Mihai Petre nu a putut decat sa recunoasca "Mie imi plac fetele rele", iar doamna Negrau, caci este, asa cum a dezvaluit chiar ea in interviu, casatorita, a primit unda verde pentru a merge mai departe in competitie.

Dezinvoltura concurentei si increderea cu care a pasit pe scena nu s-au format de pe o zi pe alta asa cum multi credeau, ci intreg numarul este rezultatul unor ani de munca pe care Anca i-a dedicat visului de a deveni artista.

Asa cum reiese din cautarile pe internet, tanara incearca de mult timp sa se faca remarcata in lumea showbizului, ea avand conturi pe diferite site-uri de casting in care se prezinta ca fiind cantareata si actrita. Mai mult decat atat, pe canalul personal de Youtube ea isi arata si latura sensibila, cantand melodii mai lente, ca "Nebunul de alb".

Pe un alt site, Anca interpreteaza melodia "Fallin’" a unei alte dive americane, Alicia Keys, in incercarea de a demonstra ca vocea o ajuta sa cante si alt tip de piese, nu doar hit-uri pop-dance (Asculta coverul ei AICI).

Tanara de 25 de ani si-a facut un scop din a deveni celebra, para-se, ea pregatindu-se din timp cu pictoriale sexy pentru momentul in care intreaga Romanie ii va cunoaste numele. Ai in GALERIA FOTO mai multe imagini cu ea.

Tu ce zici? Are sanse sa devina la fel de cunoscuta ca vedetele deja lansate pe piata? Ti-a placut numarul prezentat la Romanii au talent?

  • Shakira de Romania, asa cum nu ai vazut-o la Romanii au Talent. Ce face Anca Negrau cand nu apare la televizor

related posts

Modifică setările cookies