Si-a dat camasa jos si i-a impresionat pe toti cu silueta ei. Cum arata Lauren Silverman in costum de baie


Lauren Silverman a fost, timp de cateva luni, una dintre cele mai controversate prezente feminine din publicatiile mondene britanice, dupa ce s-a aflat ca si-a inselat sotul cu cel mai bun prieten (care se intampla sa fie unul din marii moguli media din UK, Simon Cowell).


Dupa ce s-a aflat de aventura ei, Lauren a divortat de sot, a inceput o relatie oficiala cu Simon Cowell, iar la cateva luni diferenta s-a aflat ca este insarcinata si ca ii va darui omului de afaceri primul mostenitor.

La aproape doi ani de la venirea pe lume a micutului Eric si dupa o perioada in care a preferat sa-i fereasca pe membrii familiei lor de obiectivele indiscrete ale paparazzilor, Simon si Lauren au fost surprinsi pe plajele din Barbados, unde si-au inceput de curand concediul.

Alaturi de cei dragi si buna prietena de familie, Sinitta, Cowell a fost surprins in ipostaze obisnuite din viata lui. Asa cum era de astept insa, atractia pentru paparazzi nu a fost el, ci a reprezentat-o Lauren, care a demonstrat cat de bine arata in bikini in momentul in care a renuntat la camasile si rochitele vaporoase de vara.

Iata cum a fost surprinsa partenera unuia dintre cei mai bogati oameni din Marea Britanie:

  • Si-a dat camasa jos si i-a impresionat pe toti cu silueta ei. Cum arata Lauren Silverman in costum de baie

related posts

Modifică setările cookies