Si-a facut operatii estetice, iar rezultatul l-am vazut aseara la Vocea. Cum am surprins-o pe bruneta de la t.A.T.u fara nici un pic de machiaj


Invitate la Vocea Romaniei pentru a canta impreuna dupa patru ani de la despartire, rusoaicele care au uimit cand au declarat ca sunt lesbiene au facut show cu piesele "All the things she said" si "All about us".


Tinere si frumoase, cele doua au mizat pe fetisurile barbatilor legate de rusoaice si au oferit adevarate show-uri erotice de-a lungul celor doi ani in care a activat trupa. "Not gonna get us" si "All the things she said" au devenit rapid cele mai ascultate hituri din anii 2000, insa fetele nu au stiut sa profite la maxim de aceasta perioada si au lasat ca neintelegrile dintre ele sa duca la destramarea trupei.

Cum sa-ti faci bebelusul sa nu mai planga cu ajutorul muzicii rap. Vezi efectul B.I.G

Dupa ce t.A.T.u a disparut de pe piata, rusoaicele au inceput proiecte solo, Lena mutandu-se in Los Angeles si lansand piesa Never Forget. Succesul nu a fost nici pe departe la fel de mare ca cel inregistrat de trupa.

Dupa patru ani de pauza, cele doua soliste sexy s-au reunit si au etalat un look mai matur, mai cizelat, dar la fel de provocator ca inainte. Yulia s-a evidentiat in mod deosebit, mai ales dupa ce a apelat la ajutorul operatiilor estetice pentru a-si imbunatati aspectul fizic.

Daca in pozele de dupa destramarea trupei erata bizar, cu buzele umflate si o coafura bob, de data aceasta partea bruneta a formatiei a optat pentru un par lung si voluminos, micsorandu-si totodata buzele.

Top 18 cele mai ciudate tratamente de frumusete la care apeleaza mamicile

Asa arata Yulia dupa ce s-a despartit de Lena

Fara machiajul tipic televizorului, Julia arata uimitor si in realitate, ea nereusind insa sa renunte la rujul rosu la prima ora a diminetii.

Cum ti se pare ca arata cele doua rusoaice de la t.A.T.u? Ce nota merita pentru spectacolul de aseara?

  • Si-a facut operatii estetice, iar rezultatul l-am vazut aseara la Vocea. Cum am surprins-o pe bruneta de la t.A.T.u fara nici un pic de machiaj

related posts

Modifică setările cookies