Sienna Weir, finalistă Miss Universe Australia, a murit la doar 23 de ani în urma unui teribil accident


Sienna Weir, fotomodel din Australia, a suferit un accident la călărie și a ajuns în stare gravă la spital. Tânăra de 23 de ani a fost deconectată de la aparate de familia ei, după ce a fost clar că ea nu mai are nicio șansă de a-și reveni.


Sienna Weir, finalistă Miss Universe Australia, a căzut de pe cal la începutul lunii aprilie. Rănile pe care le-a suferit au fost severe, notează Daily Mail, ea fiind transportată la spital în stare critică.

Joi, familia ei a decis să o deconecteze de la aparatele care o țineau în viață în mod artificial, după ce medicii nu i-au mai dat nicio șansă de recuperare. Durerea familiei, prietenilor și apropiațiilor tinerei este incomesurabilă.

Am iubit-o cu o iubire care a fost mai presus de iubire”, a dezvăluit iubitul ei, Tom Bull.

Sienna Weir a fost una dintre cele 27 de finaliste ale concursului de frumusețe Miss Universe Australia, în 2022. A absolvit Universitatea din Sydney și avea două specializări: Literatură engleză și Psihologie.

Accidentul pe care l-a suferit la călărie a fost neașteptat, deoarece Sienna face echitație de la vârsta de 3 ani. 

Părinții mei nu sunt foarte siguri de unde a venit pasiunea mea, dar călăresc de la 3 ani și nu-mi pot imagina viața fără echitație”, spunea fotomodelul australian în 2022.

Fotografii: @sienna_weir

Vezi și VIDEO:

  • Sienna Weir, finalistă Miss Universe Australia, a murit la doar 23 de ani în urma unui teribil accident

related posts

Modifică setările cookies