Sigur o mai stii pe Maysa din "Clona". Cum arata acum si prin ce a trecut rivala lui Jade


Fara indoiala, telenovela "Clona" a ramas in istoria serialelor de acest tip nu doar datorita subiectului interesant sau actorilor extrem de talentati, ci si a personajelor iconice care au condimentat intreaga intriga.


Dincolo de protagonistii Jade, Lucas/Diogo/Leo, cea care a reusit sa transforme povestea intr-una si mai dramatica a fost Maysa, logodnica lui Diogo si mai apoi sotia oficiala a lui Lucas, care a suferit de-a lungul intregii povesti in plan sentimental din cauza infidelitatilor sotului.

Cea care a dat viata personajului este nimeni alta decat Daniela Escobar, considerata una dintre cele mai talentate actrite din noua generatie de artisti brazilieni, care inca apare in seriale si filme produse in tara natala. Cu studii de specialitate in Statele Unite care au recomandat-o pentru rolul din "Clona" sau "Sapte Femei",  actrita ia si acum cursuri de actorie in L.A, sperand ca astfel isi va desavarsi cu adevarat talentul.

Cand nu studiaza, vedeta de 44 de ani se intoarce in Brazilia si filmeaza de zor, cele mai recente proiecte ale sale fiind Ti Ti Ti, A Vida da Gente si Flor do Caribe - care se difuzeaza actualmente pe postul TV Rede Globo si promite sa fie un real succes. In cea mai recenta telenovela, Daniela joaca rolul unui medic biolog apreciat si extrem de dedicat muncii sale, care ajunge in cele din urma sa isi lase viata acaparata de cariera.

VEZI IMAGINI DIN NOUA TELENOVELA A DANIELEI AICI.

La fel de frumoasa ca acum 13 ani, vedeta pune pe jar inimile domnilor si joaca alaturi de actori mult mai tineri, reusind sa nu isi tradeze adevarata varsta nici in realitate, nici pe micile ecrane. Din pacate pentru ea insa, povestea Maysei din "Clona" se repeta cumva si in viata reala, Daniela trecand prin doua divorturi si fiind nevoita sa porneasca mereu de la 0 in plan sentimental.

VEZI FILMULETE CU VEDETA, IN "FLOR DO CARIBE" AICI.

Dupa doua casnicii esuate, Escobar se dedica fiului si carierei profesionale, dand semne ca nu are de gand sa se opreasca prea curand din a practica meseria care i-a adus faima internationala.

Ce parere ai despre felul in care arata acum frumoasa Maysa din "Clona"? Ai tinut cu ea sau cu Jade cand te uitai la serial?

  • Sigur o mai stii pe Maysa din Clona . Cum arata acum si prin ce a trecut rivala lui Jade

related posts

Modifică setările cookies