Silicoane sau a descoperit sutienul minune? Kelly Osbourne a atras toate privirile pe covorul rosu cu un decolteu impresionant


Putini stiau despre Kelly Osbourne ca are un decolteu atat de impresionant! Vedeta a atras toate privirile la Gala amfAR, intr-o little black dress, care i-a pus perfect in valoare bustul generos.


Decolteul afisat de Kelly Osbourne la after party-ul care a avut loc dupa gala caritabila amfAR nu este insa rezultatul unui implant cu silicon. Si asta pentru ca la gala, cu cateva ore inainte de petrecere, Kelly a purtat o alta rochie in care decolteul sau arata total diferit.

Insa, rochia neagra a transformat-o total pe Kelly Osbourne, care a aratat ca o adevarata diva sexy. Dupa o asemenea aparitie, probabil multe dintre fanele vedetei o vor intreba ce sutien-minune a folosit pentru un asemenea efect de marire.

Vedeta, care acum este intr-o forma de invidiat, si fizica si psihica, a dezvaluit de curand ca a trecut prin momente dificile. Kelly a vorbit într-un interviu despre problemele cu care s-a confruntat familia sa, de la diagnosticarea mamei sale, Sharon, cu cancer până la accidentul de motocicletă al tatălui său, celebrul rocker Ozzy Osbourne şi modul în care aceste dificultăţi i-au schimbat viaţa.

"Pentru o perioadă lungă de timp m-am întrebat «de ce eu?» De ce aproape m-am sinucis cu medicamente? De ce mama aproape a murit din cauza cancerului? De ce tata a fost implicat într-un accident de motocicletă care aproape l-a ucis? De ce fratele meu (Jack, n.r.) suferă de scleroză multiplă, o boală pentru care nu există leac?", au fost întrebările la care Kelly Osbourne a încercat să găsească răspunsuri de-a lungul timpului.

Modul în care Kelly Osbourne priveşte viaţa în prezent s-a schimbat. "Apoi, m-am gândit la viaţa mea şi am realizat că aceasta este viaţa. Aş fi fost un puşti ignorant să mă gândesc că sunt singura persoană din lume care se confruntă cu provocări ca acestea", a spus Kelly, care, în prezent, se poate gândi la greutăţile prin care familia sa a trecut şi poate învăţa din ele lecţii importante de viaţă.

Despre mama sa, Kelly a declarat: "Ea m-a învăţat să fiu o luptătoare, că un zâmbet poate fi cel mai bun medicament, să trăiesc fiecare zi ca şi cum ar fi ultima, că familia este tot ceea ce contează şi că dragostea este singurul lucru adevărat care durează pentru totdeauna".

  • Silicoane sau a descoperit sutienul minune? Kelly Osbourne a atras toate privirile pe covorul rosu cu un decolteu impresionant

related posts

Modifică setările cookies