Trece prin aceeasi drama ca Angelina Jolie. Kelly Osbourne: "Si eu am gena canceroasa. Planuiesc sa-mi scot ovarele"


Angelina Jolie a dezvaluit in urma cu putin timp ca, la numai doi ani de la dubla masctectomie care i-a redus sansele de a se imbolnavi de cancer, a fost supusa unei noi interventii chirurgicale, in urma careia i-au fost inlaturate ovarele. Actrita nu este insa singura vedeta care trece prin aceasta drama.


Curajul Angelinei Jolie de a vorbi despre operatiile pe care le-a suferit pentru a preveni cancerul le-a dat curaj si altor persoane publcie sa vorbeasca despre riscul la care sunt expuse zilnic. Printre ele, Kelly Osbourne, fiica rocker-ului Ozzy si a prezentatoarei TV Sharon Osbourne.

Tanara in varsta de 30 de ani a fost invitata speciala a emisiunii "The Talk", unde si-a declarat admiratia fata de hotararea pe care a luat-o Angelina. Mai mult decat atat, ea a marturisit: "si eu am gena cancerului. Am de gand sa procedez exact ca ea".

Kelly a povestit ca mama ei, Sharon, i-a obligat pe toti cei din familie sa faca analizele necesare pentru a vedea daca au gena, dupa ce ea insasi a fost diagnosticata de medici cu cancer la colon. Dupa ce s-a vindecat, femeia a fost supusa unei duble mastectomii, fiind identificata ca purtatoare a genei de cancer. Ea si-a incurajat copiii sa mearga la investigatii, ca sa stie din timp la ce sa se astepte si sa previna boala.

"Sunt 100% de acord cu gestul Angelinei si stiu ca intr-o buna zi va trebui sa ii urmez pasii. Daca voi avea copii, voi vrea sa fiu alaturi de ei si sa-i ghidez in viata, sa-i vad crescand. O admir mult pe Angelina si ma bucur ca reuseste sa traga un semnal de alarma si sa-i incurajeze pe oameni sa mearga la control", a incheiat Kelly.

related posts

Modifică setările cookies