Smiley, cel mai ravnit barbat din Romania: "Sunt timid". Vezi cum il poate cuceri o femeie


Toate fanele lui au tresarit cand au aflat ca e single. Iar asta pentru ca, nu doar ca arata foarte bine, dar are si o multime de alte calitati ce-l recomanda drept partenerul ideal. Smiley se lauda ca nu are niciun fel de viciu, stie sa gateasca, merge la sala ca sa fie in forma si are o cariera de succes.


Smiley este ocupat pana peste cap cu Vocea Romaniei, dar si cu proiectele de la casa lui de productie. Desi se dedica in totalitate carierei, el viseaza la o familie si la vreo 2-3 copii, dar asta pentru cand va avea timp.

Intr-un interviu acordat mai demult pentru perfecte.ro, el ne-a dezvaluit cateva lucruri despre el, dorintele si visele pe care le are:

"Mi-ar placea sa am o familie mare, cu 2-3 copii, dar pentru asta trebuie sa-mi fac timp. Tocmai de asta am sa aman acest moment pana voi avea timp."

Cu toate acestea, el se declara timid si recunoaste ca nici macar la liceu nu era vreun cuceritor: "Ma chinuiam mult la liceu, eram foarte timid si mi-era greu sa fac pasul ala si mi-era greu sa ii spun ca o plac!  Eram genul care nu facea pasul, mi se parea aiurea sa o agat, asteptam oportunitatea... sa intri in cercul ei de prieteni, la o petrecere, la o intalnire, sa fie totul relaxat...de cele mai multe ori femeile tind sa te respinga", a marturisit Smiley la videochatul Perfecte.ro.

Ce ar trebui sa faca o femeie care sa il cucereasca? Sa gateasca la fel de bine ca mama lui: 

“Imi place sa gatesc, desi nu ma pricep extraordinar de mult si nici nu o fac foarte des. Daca toate femeile ar gati ca mama, lumea ar fi plina numai de barbati fericiti!”

related posts

Modifică setările cookies