Sol din Rebelde, total schimbata. Cum arata rivala Miei de cand e rockerita si a renuntat la codite sau fustite scurte


Oricine a urmarit serialul mexican "Rebelde" isi aminteste de Sol, colega nesuferita din Elite Way, care reuseste sa castige antipatia tuturor colegilor de an din cauza atitudinii ei insuportabile.


Personajul detestat inca de la inceput a fost interpretat de actrita Maria Fernanda Malo, fosta colega a lui Dulce Maria din trupa Kids. 

VEZI IMAGINILE AICI.

Cu toate ca nu este la fel de celebra ca Anahi, Maite Perroni sau Angelique Boyer, nici Fuzz  sau Marifer Malo, nu a stat deoparte de lumea stralucitoare a showbizului hispanic, ci a incercat sa revina la prima ei pasiune, muzica, si si-a tinut in permanenta fanii la curent cu noutatile din cariera. Total diferita de adolescenta alintata si ahtiata dupa moda, in viata de zi cu zi e o tanara pasionata de muzica si cultura rock.

CITESTE SI: Machiajul la scoala. Cum sa obtii un look discret, dar de efect

Dupa "Rebelde" a aparut in alte filme si telenovele printre care "Hasta el viento tiene miedo", "Alma de Hierro" (unde a jucat cu fosta ei colega de platou, Angelique Boyer), "Alas cortas", "Miss XV" si, mai nou, in "Como dice el dicho" (alaturi de Karla Cossio, Pilar din "Rebelde"). 

Marifer Malo tine constant legatura cu fanii ei prin intermediul retelelor de socializare si a canalului de Youtube, iar recent a postat o imagine in care este total schimbata in comparatie cu imaginea pe care o etala in perioada in care juca in "Rebelde".

Iata cum arata acum:

related posts

Modifică setările cookies