Sora Adelei Noriega a dezvăluit adevărul despre boala actriţei


Recent, presa internaţională a scris că frumoasa actriţă  în vârstă de 48 de ani ar avea cancer.  Sora vedetei a ieşit acum public şi a lămurit situaţia. 

 


Actrița Adela Noriega s-a retras departe de lumina reflectoarelor timp de aproximativ un deceniu, iar în urmă cu puţin timp s-a speculat că ajuns să facă acest lucru pentrua  se trata de cancer.
Ultima sa apariție a fost în 2008 iar de atunci a mai fost zărită doar accidental. După ce presa a scris că Adela ar avea cancer şi că s-a tratat în Europa, la o clinică de top, sora acesteia, Reyna Noriega, a folosit contul ei Twitter pentru a clarifica starea de sănătate a  actriţei.

"Prietenii, colegii și familia surorii mele, Adela Noriega,  neagă ceea ce sa spus despre sănătatea sorei mele. Da, starea ei este delicată, dar mulțumesc lui Dumnezeu că nu este cancer!", a adăugat Reyna.
 


Actrița Adela Noriega este una dintre cele mai îndrăgite și iubite artiste mexicane, ea câștigându-și faima prin rolurile din "Guadalupe", "Dulce Desafio" sau "Amor Real".

 

  • Sora Adelei Noriega a dezvăluit adevărul despre boala actriţei

related posts

Modifică setările cookies