Sorana, ex-A.S.I.A, are o mama care i-ar putea fi sora. Vezi cat de bine arata si cat de mult seamana artista cu ea


"Ia cu tine si inima mea" a fost unul dintre cele mai mari hit-uri din anii 2000, iar trupa A.S.I.A cea mai pe val formatie feminina din Romania. Talentate si frumoase, la vremea respectiva solistele erau adevarate modele pentru fetele din Romania.


Timpul a trecut, trupa A.S.I.A s-a despartit, insa cantaretele care au facut parte din ea vor ramane intotdeauna in memoria generatiei care facea coregrafii in fata blocului pe "Inima ta" si canta de mama focului "Garsoniera ta".

Despre Irina stim deja ce s-a intamplat dupa despartire, ea casatorindu-se cu Marius Vizer, Presedintele Federatiei Internationale de Judo. Anca este de asemenea maritata. Si Sorana a facut marele pas si a spus "Da" atat in fata ofiterului starii civile, cat si in fata lui Dumnezeu.

Superba in ziua nuntii, ea a scos-o in lume atunci si pe mama sa, care este una dintre cele mai importante persoane din viata ei.

Sorana este mandra nevoie mare de cea care i-a dat viata si are si de ce, doamna Elena Mohamad fiind o doamna respectabila si extrem de frumoasa.

Ti se pare ca cele doua seamana? Spune-ne ce parere ai despre ele in sectiunea de comentarii.

Sursa foto: Facebook

  • Sorana, ex-A.S.I.A, are o mama care i-ar putea fi sora. Vezi cat de bine arata si cat de mult seamana artista cu ea

related posts

Modifică setările cookies