Soraya din "Sarmana Maria", de nerecunoscut la 18 ani de la incheierea telenovelei. Cat de tare a imbatranit actrita care a dat viata celui mai detestat personaj


Nu era roman care sa nu urmareasca in 1997 ultima telenovela din trilogia Mariilor, "Sarmana Maria", difuzata pe postul AcasaTV. Thalia a facut senzatie la vremea respectiva si a ramas in istoria serialelor de acest tip!


"Sarmana Maria" a fost cea de-a treia telenovela din trilogia Mariilor, dupa Maria Mercedes si Marimar, primele doua seriale in care Thalia a fost protagonista.

Pe langa ea si Fernando Colunga, protagonistii filmului, si Itati Cantoral, antagonista, a iesit in evidenta, ea facand un rol care a ramas in istoria telenovelelor drept unul dintre cele mai detestate personaje din lumea hispanica.

Soraya era prima iubita a lui Luis Fernando si femeia pe care tanarul o paraseste pentru a se casatori cu Maria. Plina de venin si mereu pregatita sa faca o fapta rea pentru a se razbuna, aceasta moare la mijlocul telenovelei, pentru ca mai apoi sa fie adusa inapoi, la cererea fanilor.

Diferenta ca de la cer la pamant! Adevarul despre chipul Thaliei fara niciun retus

Dupa disparitia Sorayei, audientele au inceput sa scada, din ce in ce mai multi telespectatori fiind de parere ca actiunea nu mai are acelasi farmec fara ea. Receptivi, producatorii au oferit o noua turnura telenovelei si au readus-o pe Soraya, care a ramas cunoscuta nu doar pentru rautatea ei, ci si pentru anumite replici pe care multi dintre hispanici inca le folosesc.

Acum, Itati Cantoral are 39 de ani si joaca atat in seriale latino-americane, cat si pe scenele marilor teatre din Mexic. Potrivit IMDB, cel mai recent proiect al sau a fost Fortuna, iar momentan filmeaza pentru "Amor de mis amores". Complet schimbata la atatia ani dupa "Sarmana Maria", Itati a fost surprinsa si in imagini care nu fac cinste frumusetii ei exotice, gravitatia dovedindu-se un aprig dusman pentru pielea ei din zona abdomenului.

Ti-o mai aminteai pe Soraya? Ce parere ai despre felul in care arata Itati acum?


Citeste si

 
  • Soraya din Sarmana Maria , de nerecunoscut la 18 ani de la incheierea telenovelei. Cat de tare a imbatranit actrita care a dat viata celui mai detestat personaj

related posts

Modifică setările cookies