Sore, un adevarat cameleon in cel mai nou videoclip. Adevarul despre parul ei, dezvaluit pentru Perfecte


Imediat dupa aparitia in direct la "Vorbeste Lumea", Sore a acceptat sa intre in direct pe pagina noastra de Facebook si sa ne povesteasca despre cel mai nou single, "Palpitatii", despre videoclipul filmat in Paris si despre surprizele pe care le-a pregatit fanilor in perioada imediat urmatoare.


Ce a facut in ultima perioada

"Am muncit foarte mult in ultima perioada. Multi cred ca nu am avut timp, dar mi-am facut. Am compus foarte multe piese; aceasta e prima dintr-o serie. Urmeaza un album anul viitor. Trebuia sa-l lansez anul acesta, dar pentru ca am facut niste piese foarte frumoase, am zis sa mai stam putin cu el, ca sa le introduc si pe ele."

Ce-i cu "Palpitatii"

"Este un nou single. Are un clip facut la Paris, foarte, foarte dragut, realizat de un regizor debutand, Nico Grigor. Am ales sa lucrez cu o femeie regizor pentru prima oara. Sunt destul de rare si cred ca e unica in industria videoclipurilor. Mie-mi place foarte mult cum a iesit, mi-a dat palpitatii orasul. Doamne, e orasul meu preferat, m-as intoarce acolo oricand, la orice ora."

Despre schimbarile de look din videoclip

"In clip am si breton, si permanentul anilor '80, cum imi place mie sa-l denumesc. In videoclip am mers pe mai multe tinute, pe mai multe look-uri tocmai pentru a ilustra trecerea in timp. Problemele in relatia din videoclip nu se intampla intr-o zi. Cum e si intr-o relatie normala, ca nu se intampla la inceput, cand e totul frumos. Look-ul pe care il abodrez in aceasta perioada e acesta, inspirat din anii '80 de sus pana jos pentru ca si hainele de pe mine sunt de inspiratie optzecista. Si look-ul cu breton este unul la care tin foarte mult, este o peruca si imi place foarte mult."

Planurile pentru viitorul apropiat

"Foarte curand, chiar in urmatoarele saptamani din aceasta luna voi veni pe pagina mea oficiala de Facebook cu niste surprize. La fel si in noiembrie. De fapt, sunt plina de surprize pana in Decembrie. Totul vine in urma pauzei pe care am luat-o. Practic nu a fost o pauza, dar asa s-a simtit, iar acum simtit foarte tare nevoia sa revin in forta, cu mult content."

Poti sa urmaresti mai sus interviul complet al lui Sore, unde ne-a povestit ce le-a pregatit admiratorilor ei, cu cine ar face un duet si cine o inspira din punct de vedere vestimentar.

related posts

Modifică setările cookies