Soția lui Kevin Costner, evacuată din casă de judecător. Christine Baumgartner a primit un termen-limită


Telenovela divorțului lui Kevin Costner de Christine Baumgartner se apropie de sfârșit. Un judecător de peste Ocean a dispus ca soția actorului din „Yellowstone” să părăsească locuința conjugală, conform prevederilor din contractul prenupțial.


Kevin Costner a înregistrat prima victorie în dosarul de divorț deschis de soția lui, Christine Baumgartner. Actorul din Yellowstone a obținut, în instanță, evacuarea din casă a partenerei sale de viață din ultimii 18 ani.

Christine Baumgartner i-a cerut divorțul lui Kevin Costner, însă a refuzat să se mute din căminul conjugal, conform prevederilor contractului prenupțial.

Un judecător din SUA a decis ca femeia să plece din casă până la sfârșitul lunii iulie 2023, scrie TMZ. În documentele emise de instanță se arată că soția lui Costner a încercat să tragă de timp, susținând că mutarea este o „întreprindere majoră” care necesită „o planificare atentă”. Judecătorul nu a fost de acord.

Kevin Costner s-a plâns în instanță că soția nu vrea să plece din căminul conjugal, deși ea a depus actele de divorț. 

La scurt timp după demersul în instanță au apărut imagini cu impresionanta vilă a cuplului Costner-Baumgartner, evaluată azi la 145 de milioane de dolari.

Kevin Costner (68 de ani) și Christine Baumgartner (49 de ani) au fost căsătoriți 18 ani și au trei copii împreună: Cayden (15 ani), Hayes (14 ani) și Grace (12 ani). Cei doi au fost de acord să împartă custodia celor trei copii.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

  • Soția lui Kevin Costner, evacuată din casă de judecător. Christine Baumgartner a primit un termen-limită

related posts

Modifică setările cookies