Starul din "Prison Break", transformat la 44 de ani. Cum arata acum Wentworth Miller, la inceputul unui nou sezon


"Prison Break" l-a adus in atentia publicului si l-a facut sa fie unul dintre cei mai razvniti burlaci din lumea cinematografiei. Mai tarziu actorul a recunoscut ca este gay si a trecut printr-o perioada despre care povesteste ca a fost cea mai grea din viata lui. 


Producatorii se pregatesc sa lanseze un nou sezon din "Prison Break", in toamna acestui an, iar actorul a inceput sa mearga la evenimente si sa se expuna in fata fotografilor, lucru pe care l-a facut mai putin de la terminarea filmarilor pana in prezent.

Pozat la Paley Center for Media, Miller si-a facut aparitia imbracat in negru din cap pana in picioare, insa cu o stare aparent vesela, zambind tuturor si pozand alaturi de colegii sai din serial.

Urmatorul sezon al filmului, "Prison Break: Sequel", il readuce pe actor in rolul principal, povestea revenind in forta atunci cand personajele descopera ca cel pe care Miller il joaca, "Michael", este in viata, intr-o inchisoare din Yemen, conform Imdb. Si colegul sau, Dominic Purcell, revine in acelasi rol, al lui "Lincoln Burrows".


Vezi imagini cu cei doi in galeria foto de mai jos:

 

  • Starul din Prison Break , transformat la 44 de ani. Cum arata acum Wentworth Miller, la inceputul unui nou sezon

related posts

Modifică setările cookies