Stiai ca unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania este ca si luat? Vezi cum arata iubita lui Randi


Prefera sa fie discret in ceea ce priveste viata lui personala si incearca sa o tine la distanta de ochii indiscreti ai presei pe cea despre care se spune ca ii este iubita. Chiar si asa insa, Randi nu reuseste intotdeauna sa scape de obiectivele paparazzilor.


Pe Randi sau Andrei Ropcea, l-ai cunoscut in momentul in care a fost lansat proiectul Morandi, despre care s-a crezut initial ca este unul international.

Mai apoi, l-ai indragit, ai colectionat poze cu el si l-ai admirat din spatele micului ecran, dorind sa stii cat mai multe informatii despre pasiunile, dorintele si viata lui personala. Din pacate insa, Randi a fost mereu discret in ceea ce priveste intimitatea lui si a recunoscut chiar ca in perioadele in care avea o relatie prefera sa pastreze tacerea intrucat reactia celor din jur, mai ales a fanelor, nu era una tocmai pozitiva.

De aceea, mereu s-a pastrat o aura de mister in jurul iubitelor lui, pe care Randi le-a tinut asunse. Se crede insa ca Andreea Matei, modelul care apare alaturi de el in videoclipul piesei Anybody ii este partenera si in viata reala. Andreea este extrem de apreciata atat in tara, cat si in strainatatea, ea pzoand pentru reviste importante si aparand chiar editia franceza a revistei Marie Claire.

In plus, este descrisa ca avand dimensiuni aproape perfecte, pe un site de specialiatte din Italia fiind prezentata ca avand 85-63-87. Ochii ei albastri si formele apetisante i-au cucerit nu numai pe cei mai buni din domeniu, ci si pe Randi, se pare.

VEZI PAGINA EI DE PREZENTARE AICI.

Cu toate ca nu exista o confirmare a relatiei celor doi, fanii scriu pe retelele de socializare ca intr-adevar exista o legatura intre el si fotomodel.

  • Stiai ca unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania este ca si luat? Vezi cum arata iubita lui Randi

related posts

Modifică setările cookies