Suma fabuloasa pe care o vor plati Beyonce si Jay-Z pentru studiile lui Blue Ivy. La ce gradinita au inscris-o


O sursa din anturajul lui Beyonce si Jay-Z a dezvaluit pentru revista Us Weekly ca cei doi sunt extrem de preocupati de educatia lui Blue Ivy si au facut deja investitii majore legate de gardinita micutei.


Potrivit presei mondene de peste ocean, cei doi artisti s-au mutat din New York in Los Angeles si au platit 19.000 de dolari pe an pentru a o inscrie pe fetita lor de aproape 5 ani la o gradinita privata: "Unul din ei o aduce si o ia de la gradinita zilnic. Nu i-am vazut sa lipseasca vreodata sau sa trimita pe altcineva. Jay a si fost la sedintele cu parintii", a spus o sursa din anturajul celor doi.

Aceeasi sursa a specificat ca Beyonce si Jay-Z s-au mutat special in L.A pentru a o duce pe Blue Ivy la aceasta gardinita care are ca scop adaptarea activitatilor la nevoile personal ale fiecarui copil. Se spune ca ideea de o inscrie la aceasta institutie le-a venit de la Gwyneth Paltrow, fosta sotie a lui Chris Martin, cu care Jay-Z a colaborat pentru cel mai recent album Coldplay.

"Gwyneth le-a povestit despre stilul de viata din L.A al copiilor ei si i-a convins sa se mute. Sunt dispusi sa faca orice pentru Blue Ivy", a incheiat sursa pentru US Weekly.

  • Suma fabuloasa pe care o vor plati Beyonce si Jay-Z pentru studiile lui Blue Ivy. La ce gradinita au inscris-o

related posts

Modifică setările cookies