Invitat în mai multe podcasturi, fostul afacerist a dezvăluit că a cerut ajutor de la prieteni pentru a-și putea permite să stea la azil și că are o pensie de doar câteva mii de lei, sumă care ajunge tot la azil.

Într-un interviu acordat recent celor de la Cancan, Irinel Columbeanu a dezvăluit că are în plan să scrie o nouă carte, pentru a mai face rost de bani.

„Sunt tot la azil. Vreau să mă apuc să folosesc timpul liber pe care-l am aici din belșug ca să mai scriu încă un volum din trilogia mea «Istoriile unui vehement». Această parte a cărții, care se va numi «Apusul», se va referi strict la perioada petrecută aici. Și da, am multe subiecte pe care le pot prezenta”, a spus Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

Din câte se pare, fostul afacerist a câștigat 10.000 de euro din primele două cărți lansate, așa că speră ca și acum să facă bani frumoși, dacă va scrie o nouă carte.

Întrebat ce alte planuri de viitor are și dacă se mai gândește la o posibilă relație, Irinel Columbeanu a afirmat că, deși are destule pretendente în continuare, nu îi mai arde de nuntă.

„Am câteva pretendente și din România și din USA, care corespund standardelor mele. Nu vreau însă să mă mai însor niciodată. Fiindcă nu aș vrea s-o supăr pe Irina și nici pe Monica”, a afirmat fostul milionar.

foto: YouTube