Sunt cunoscuti si admirati la nivel international, dar comportamentul lor lasa de dorit. Care sunt cele mai detestate vedete din lume


Chiar daca au ajuns faimose, unele staruri nu au invatat inca cum sa se comporte. Fie ca au capatat obiceiuri proaste dupa ce au avut succes sau au ramas cu atitudini gresite din adolescenta, aceste 8 vedete au fost cele mai detestate din ultimul an.


8. Kanye West

Rapper-ul a fost intotdeauna apreciat datorita talentului sau, dar in ultima perioada apare pe prima pagina a tabloidelor din cauza comportamentului lui bizar. Pe langa faptul ca are o relatia foarte mediatizata cu cea mai faimoasa sora Kardashian, Kanye a reusit sa isi infurie fanii pe Twitter si a avut mai multe altercatii cu paparazzi.

7. Kris Jenner

Nu doar ca apare mult prea des la televizor, dar mai are si o atitudine care lasa de dorit. Viitoarea bunica a copilului lui Kanye este una dintre cele mai detestate vedete, mai ales din cauza faptului ca publicul are impresia ca si-a fortat fetele sa devina staruri peste noapte. Kris va avea si propriul show, care va fi difuzat in luna iulie a acestui an.

6. Kim Kardashian

I se reproseaza foarte multe lucruri, de la modul in care a intrat in lumina reflectoarelor pana la vestimentatia din perioada sarcinii. Chiar daca apare pe copertele tuturor revistelor din lume, Kim ramane o vedeta antipatica. Poate va reusi sa scape de aceasta imagine acum ca a devenit mama.

5. Chris Brown

A batut-o pe Rihanna, a inselat-o, s-a batut cu alti rapperi, este homofob si violent. Chris Brown este una dintre cele mai detestate vedete ale deceniului, nu doar ale anului. Chiar si asa, vedeta are fanii lui care il sustin in continuare din motive pe care nu le poate intelege cineva.

4. Lindsay Lohan

Desi multora le este mila de ea si ii acuza pe parintii starletei ca au cauzat problemele cu dependenta pe care le are, Lindsay Lohan are o parte din vina. Ea a refuzat in repetate randuri sa mearga la dezintoxicare, a avut multe probleme cu legea si, mai nou, pare increzuta si isi pierde rapid fanii.

3. Heidi Montag

Femeia de plastic nu mai apare atat de des pe prima pagina a ziarelor, dar asta nu pentru ca nu ar incerca. Heidi a vrut sa aiba si o cariera in muzica, a participat la mai multe reality show-uri si a vorbit incontinuu despre multiplele ei operatii, reusind doar sa ajunga si mai detestata.

2. Paris Hilton

Petrecareata originala care a lansat cariera lui Kim Kardashian nu si-a pierdut din atitudinea de mostenitoare si continua sa participe la petreceri pe yacht-uri. Cum isi petrece timpul liber nu ar fi o problema daca nu ar desconsidera oamenii mai putin norocosi decat ea in timp ce bea sticle peste sticle de sampanie scumpa.

1. Nadya Suleman 

Femeia a ajuns o caricatura si deliciul blog-urilor de gossip. Dupa ce a nascut 8 copii, vedeta si-a dat seama ca nu are resursele financiare necesare pentru a-i creste asa ca a declarat faliment. Intre timp a incercat sa aiba o cariera in muzica, dans si pornografie.

  • Sunt cunoscuti si admirati la nivel international, dar comportamentul lor lasa de dorit. Care sunt cele mai detestate vedete din lume

related posts

Modifică setările cookies