Supermodelul Karlie Kloss s-a căsătorit în secret. Rochia de mireasă este superbă


Karlie Kloss s-a căsătorit, în cadrul unei ceremonii intime, cu iubitul său, Joshua Kushner.


Supermodelul a anunțat pe Instagram vestea cea fericită, postând o imagine cu ea în rochie de mireasă, alături de noul său soț.

Citește și: Karolina Kurkova a fost detronata. Cine e tanara care impresioneaza cu lungimea fabuloasa a picioarelor sale

Kloss a fost o mireasă desăvârșită, purtând o superbă rochie albă, cu mâneci de dantelă și decolteu în V. Aceasta și-a strâns părul într-un coc lejer, care a pus în valoare voalul , și a desăvârșit ținuta cu un colier simplu și o pereche discretă de cercei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10.18.2018 ❤️

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

 

Karlie Kloss a anunțat logodna sa cu Kushner în luna iulie a acestui an, după ce Joshua Kushner a cerut-o de soțue în timpul unui călătorii în New York. Modelul i-a scris iubitului său într-o postare romantică pe Instagram: ”Te iubesc mai mult decât pot exprima în cuvinte. Josh, tu ești cel mai bun prieten al meu și sufletul meu pereche. Abia aștept să fim împreună pentru totdeauna. Da, de un milion de ori."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

”Amândoi sunt fericiți și au sărbătorit cum se cuvine. Cei doi sunt încântați să-și întemeieze împreună o familie”, a confirmat o sursă pentru revista People vestea căsătoriei.

Joshua este fratele cel mic al lui Jared Kushner, ginerele și consilierul președintelui Donald Trump. Pentru că  nu există prea multe imagini de la eveniment, nu este clar dacă soția lui Jared, Ivanka Trump, a fost prezentă la nuntă. 

Foto: Instagram

  • Supermodelul Karlie Kloss s-a căsătorit în secret. Rochia de mireasă este superbă

related posts

Modifică setările cookies