Secretul Taniei Budi pentru un ten perfect: injectiile cu Botox


Vedeta TV in varsta de 44 de ani, admirata pentru fizicul ei, povesteste de ce a apelat la Botox si care sunt motivele pentru care operatiile estetice i se par o idee proasta.


“Despre operatii am o parere foarte proasta, pentru ca te deformeaza. Nu mai esti tu dupa prima operatie estetica, devii zombie”, a spus Tania Budi.

“Poate ca la inceput, cand isi fac divele prima operatie pe la 50 de ani si se intind un pic si isi trag fata in sus…poate ca prima operatie, intr-adevar, nu te deformeaza. Dar dupa aia fata cade la loc, pentru ca este ceva nenatural. Si [operatia] trebuie facuta din nou. Si din moment ce ti-o faci din noua, a treia sau a patra oara, deja esti stramb la fata.”

Desi este vehementa in legatura cu operatiile estetice, Tania spune ca Botoxul sau acidul hialuronic i se par foarte ok si ca apeleaza la injectii cu Botox in frunte “ca sa nu ma mai incrunt foarte tare”.

Vedeta a mai povestit ca trebuie sa revina la doctor pentru a-si injecta Botox o data pe an, dar ca tot acest procedeu “merita daca ai o problema si [incruntatul] era singura mea problema”.

 

related posts

Modifică setările cookies