Tantarul si armasarul. In timp ce ea masoara 1.56 m, iubitul are 2.16 m. De ce raman toti cu gura cascata cand ii vad pe strada impreuna


Ne-am obsinuit deja sa vedem cupluri care din punct de vedere fizic sunt complet diferite. In ceea ce-i priveste pe ei doi insa, situatia este extrem de bizara.


Motivul? In timp ce ea masoara numai 1m si 56cm, iubitul ei este nimeni altul decat baschetbalistul Shaquille O’Neal de 2m si 16cm.

Jennifer Lopez, aparitie neinspirata intr-o pereche de pantaloni extrem de scurti! Uite Cum arata picioarele ei in realitate - FOTO

Nicole "Hoopz" Alexander este o tanara vedeta de reality-show din SUA, care a devenit celebra datorita emisiunilor "Flavor of Love" si "I Love Money" si care uimeste de fiecare data cand iese in oras la bratul iubitului sau, un sportiv cu mult mai inalt decat ea.

Desi sunt atat de diferiti fizic insa, ei sunt perfect compatibili la nivel emotional si sentimental si planuiesc chiar sa se casatoreasca dupa o relatie de cativa ani buni.

Pe niciunul nu pare sa il deranjeze diferenta imensa de inaltime, chiar daca in momentul in care trebuie sa se sarute, el intampina cateva dificultati de ordin tehnic. 

Ce parere ai despre Shaquille si iubita lui? Crezi ca pot intra intr-un top al celor mai bizare cupluri din lume?

  • Tantarul si armasarul. In timp ce ea masoara 1.56 m, iubitul are 2.16 m. De ce raman toti cu gura cascata cand ii vad pe strada impreuna

related posts

Modifică setările cookies