Tatăl surorilor Kardashian vrea să se însoare cu o tânăra de 21 de ani. Și ea s-a născut tot bărbat


Caitlyn Jenner continuă să uimească prin deciziile pe care le ia. După ce a trăit ca bărbat până la vârsta de 63 de ani, a fost căsătorit de 3 ori și a făcut șase copii, Bruce Jenner s-a hotărât să își facă schimbare de sex și să ducă viața unei femei. În prezent, se pare că își dorește să se căsătorească tot cu un transsexual în vârstă de doar 21 de ani.


Caitlyn Jenner vrea să se căsătorească pentru a patra oară. Noul partener este cu 47 de ani mai tânăr și, deși în prezent este femeie, s-a născut tot bărbat. Sophia Hutchins are 21 de ani și a decis să își schimbe sexul după ce a terminat studiile superioare: “nu m-am gândit serios la această transfrormare până nu am intrat la facultate și am putut să mă rup de familia mea și să îmi concept o nouă identitate”.


 

⛳️ Scottsdale National #PXG

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) onNu se știe cum s-au cunoscut Caitlyn și Sophia, dar se pare că petrec tot mai mult timp împreună, iar un apropiat al celor dpua a declarat pentru presa de peste Ocean că plănuiesc să se căsătorească, să facă o ceremonie intimă în casă din Malibu a lui Caitlyn: “consideră că sunt suflete pereche și nu își mai pot imagina viață trăind alături de altcineva”. Aceeași sursă a mai declarat: “este un vis devenit realitate pentru Caitlyn pentru că era în depresie din cauza respingerii din partea familiei Kardashian, iar Sophia i-a schimbat această stare”. 


 

Working to End the Stigma with the @didi_hirsch foundation!

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on


 

Your little ????

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on


Sophia postează destul de des fotografii cu Caitlyn pe contul ei de Instagram, dar nu se bucură de prea mult suport din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul virtual. Cele două sunt aspru criticate pentru alegerile pe care le-au făcut în viață și par să fie ușor bulversați de natura relației lor.

related posts

Modifică setările cookies