Televizorul le ingrasa sau le slabeste pe Sore si Alina? Care sunt adevaratele masuri ale celor doua vedete La La Band si cum arata in costum de baie


Se spune adesea ca televizorul altereaza adevaratele masuri ale unei persoane si ca micul ecran poate fie sa ia cateva kilograme din greutatea vedetelor, fie sa adauge cateva numere in plus la siluetele pe care le afiseaza. Care este, deci, adevarul in ceea ce le priveste pe Alina si Sore din La La Band?


Fetele arata senzational in costum de baie si nu se sfiesc sa scoata in evidenta acest lucru. De altfel, Alina Eremia si Sore, protagonistele din serialul fenomen "Pariu cu viata" au masuri de fotomodele.

Mai exact, la 1,75 m, Alina are o greutate de 60 kg si masurile 100-68-98.

De cealalta parte, Sore are 1,73, 58 kg si 90-65-98. Destul de aproape de perfectiune, nu-i asa?

Increzatoare in felul in care arata, cele doua nu se sfiesc sa poarte costume de baie colorate, in doua piese, la plaja, ci dimpotriva. Mai mult decat atat, Alina si Sore le incurajeaza pe fete sa nu se infometeze pentru fi in forma maxima, ci sa isi accepte corpul si sa se foloseasca de atuurile lor pentru a fi unice si speciale.

  • Televizorul le ingrasa sau le slabeste pe Sore si Alina? Care sunt adevaratele masuri ale celor doua vedete La La Band si cum arata in costum de baie

related posts

Modifică setările cookies