Tina Turner, noi dezvăluiri despre calvarul pe care l-a trăit alături de fostul soț


În volumul,,My Love Story”, Tina Turner descrie calvarul prin care a trecut în timpul mariajului cu Ike. La un moment dat, Tina scrie că ,,sexul cu Ike era, de fapt, viol” și că în momentul în care Ike și-a mutat în locuința lor și cele trei amante, atunci a știut că vrea să îl părăsească. 


Artista povestește cum a fost momentul în care fostul ei soț și-a mutat cele trei amante în locuința pe care o cumpăraseră împreună. 

,,Am ajuns într-o zi acasă și i-am găsit într-un threesome. Ulterior am aflat că pe trei dintre ele le chema Anne. Soțul meu avusese grijă să le cheme pe toate la fel ca să nu își bată capul și să rețină numele lor. Una dintre acele Anne, Anne Thomas, era însărcinată cu copilul lui. O altă insultă la adresa mea...”, scrie Tina. 

Turner a povestit și momentul în care a fost dusă la spital după ce e înghițit 50 de somifere.

,,Până și momentul în care muream trebuia să fie convenabil pentru el. Când am fost dusă la spital, la un moment dat, când îmi pierdeam conștiința, l-am auzit înjurându-mă încet. Nu îi plăcea că i-am stricat ziua… A doua zi când m-am trezit, primul lucru pe care l-am auzit a fost: Trebuia să fi murit!”, scrie artista.

Turner continuă spunând că și-a petrecut următorii șapte ani gândindu-se cum să divorțeze. Ea mai spune că, la un moment dat, Ike a început să ia cocaină pentru că ,,auzise că drogurile îi fac pe bărbați mai potenți.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#WomanCrushWednesday #TinaTurner

A post shared by Tina Turner (@tinaturner) on

,,Sexul cu Ike era aproape ca un viol și se termina mereu la fel. Cu bătaie. A fost o zi în care a înlocuit, totuși, bătaia cu altceva. Atunci s-a ridicat și mi-a aruncat cafea fierbinte în față. Am avut arsuri de gradul trei. Altă dată m-a lovit așa rău peste față încât pe scenă simțeam cum încă îmi ajunge sângele din nas în gură. În altă zi mi-a spart mandibula. Ochii vineți erau la ordinea zilei.”, mai scrie Tina.

De asemenea, artista a mai povestit că Ike o numea în fața lumii ,,milioanele mele de dolari”.  

Turner mai spune că a avut și un moment în care a crezut că singura ieșire din căsnicia cu Ike ar putea fi doar moartea. 

related posts

Modifică setările cookies