Toate fanele lui au vrut sa il vada in Fifty Shades of Grey, iar ultimele zvonuri au incins spiritele pe internet


Toti fanii lui Ian Somerhalder, dar mai ales toate fanele, si-au dorit sa il vada pe actorul sexy jucand in controversatul rol al lui Christian Grey, in seria Fifty Shades of Grey. Rolul a fost primit de Jamie Dornan, care a urcat destul de rapid in preferintele doamnelor din intreaga lume. Provocat la o discutie despre inlocuirea sa cu Ian, Jamie a reactionat.


Invitat in cadrul unui show cu Jimmy Kimmel, actorul din Fifty Shades a fost intrebat ce parere ar avea daca ar fi inlocuit de Ian Somerhalder: "Sa presupunem ca am auzit ca Ian Somerhalder te va inlocui in film. Ai vreo parere despre asta? Este adevarat?", a spus moderatorul emisiunii.

Reactia lui Jamie Dornan a fost cat se poate de fireasca, avand in vedere ca filmarile pentru partea a doua a cartii au fost deja finalizate.

"Nu. Nu stiu. Ar fi cu adevarat greu sa faca asta, luand in considerare ca am filmat deja ambele filme. Asta e o greseala foarte scumpa.", a glumit Dornan, completand prin a spune ca dupa parerea sa, Ian s-ar descurca de minune in roul lui Christian Grey.
 

via GIPHY

  • Toate fanele lui au vrut sa il vada in Fifty Shades of Grey, iar ultimele zvonuri au incins spiritele pe internet

related posts

Modifică setările cookies