Toti ochii sunt pe Shiloh, insa Vivienne se transforma intr-o frumusete. Cum arata fiica cea mica a Angelinei Jolie


Angelina Jolie are una dintre cele mai numeroase familii de la Hollywood, fiind mama naturala sau adoptiva a sase copii. In ultima perioada cea mai mediatizata dintre ei a fost Shiloh, doar pentru motivul ca prefera sa traiasca, sa arate si sa se imbrace ca un baiat.


Insa micuta Vivienne Marcheline Jolie-Pitt incepe sa se transforme intr-o adevarata frumusete. Daca Shiloh pare copia Angelinei Jolie si a tatalui ei, Jon Voight, Vivienne seamana mai mult cu Brad Pitt. Desi Angelina prefera sa isi tina tina copiii departe de lumea showbizului, Vivienne si-a facut deja debutul cinematografic in  Maleficient, alaturi de mama sa.

Blonda, cu trasaturi de papusica, Vivienne este adesea vazuta alaturi de mama si fratii ei petrecandu-si timpul impreuna. 

La cea mai recenta aparitie in public, Vivienne a fost surprinsa la cumparaturi alaturi de Shiloh si de una dintre bonele familiei.


Shiloh arata si se imbraca exact ca un baiat de 11 ani. Procesul de schimbare al lui Shiloh a inceput pe cand avea numai 3 ani, atunci cand a renuntat la hainele de fete. Angelina spunea, in trecut, ca fata le-a cerut si si fratilor sai sa ii spuna "John".

"Ii place foarte mult sa poarte treninguri si costume. Deci, cel mai adesea, poarta un costum cu cravata si o jacheta sau un trening. Vrea sa fie baiat. Asa ca a trebuit sa ii tundem parul. Ii plac numai lucrurile de baieti. Crede ca este la fel ca fratii ei", povestea Angelina.

"Eu cred ca este fascinanta prin alegerile pe care le face. Nu sunt genul de parinte care sa isi forteze copilul sa faca ceea ce nu vrea. Asta ar insemna sa fiu un parinte rau. Copiii ar trebui sa fie lasati sa se exprime, fara sa ii judecam, pentru ca asta este o parte importanta din procesul lor de maturizare", spunea mai demult Angelina Jolie.

  • Toti ochii sunt pe Shiloh, insa Vivienne se transforma intr-o frumusete. Cum arata fiica cea mica a Angelinei Jolie

related posts

Modifică setările cookies