Ultima fita in materie de impodobit bradul: ce vedeta si-a pus in pomul de Craciun pantofi cu cristale Swarovski


Globurile, clopoteii si beteala sunt deja banale! O vedeta din Romania a trecut deja la urmatorul nivel!


Mirela Stelea si-a impodobit deja bradul de Craciun cu o saptamana inaintea sarbotorii sfinte. Pentru ca isi petrece mai bine de 10 ore pe zi la atelier, unde isi consiliaza clientele cu privire la vestimentatiile pe care sa le poarte de sarbatori, designerul a decis sa aseze bradul de iarna in salonul de primire a oaspetilor.

A cumparat astfel un bradut de 1 metru si jumatate inaltime pe care l-a decorat atat cu globuri sub forma de stea si beteala rosi si aurie, cat si cu ornamente mai putin obisnuite. Printre acestea se regasesc pantofiori aurii cu cristale Swarovski si o cheita aurie cu simboluri monarhice.

]

Mirela Stelea a primit o sumedenie de laude la adresa pomului de Craciun, clientele sale analizandu-l cu atentie cat timp stau in atelier. “Am ales un bradut mic, cat sa nu ocupe mult spatiu in atelier. In fiecare an pun in pom, pe langa globurile obisnuite, si cateva obiecte speciale. De aceasta data am agatat o cheita pe care am primit-o anul acesta la Paris, cand am participat la un targ de moda, si o pereche de pantofiori aurii in miniatura pe care am primit-o de la o prietena de la New York. Am pus bradutul la atelier pentru ca acolo imi petrec timpul, de dimineata pana seara. Este o perioada foarte incarcata. In plus, imediat dupa Craciun voi pleca alaturi de Bogdan in vacanta si nu vom petrece mult timp acasa!”, declara Mirela Stelea.

Atelierul designerului este supraaglomerat in aceasta perioada, in special pentru ca noua colectie, “The New Little Black Dress”, include rochii ideale pentru petrecerile de sfarsit de an.

 

Citeste pe www.perfecte.ro cele mai frumoase mesaje de Craciun si cele mai voioase mesaje de Anul Nou!

  • Ultima fita in materie de impodobit bradul: ce vedeta si-a pus in pomul de Craciun pantofi cu cristale Swarovski

related posts

Modifică setările cookies