Un calendar cu stewardese in ipostaze senzuale, lansat de Blue Air


Blue Air va lansa in curand un calendar pentru 2011 in care vor aparea 21 de stewardese si doi insotitori de zbor din echipajul companiei in "ipostaze senzuale".
 


"Calendarul este realizat in scop caritabil si va aparea ca insert al unei reviste cu care am colaborat, editia din decembrie, urmand sa fie vandut si la bordul avioanelor Blue Air. Este primul calendar de acest gen realizat de Blue Air. Initial, am vrut ca pentru fiecare luna sa apara o fata, insa am avut foarte multe cereri din partea stewardeselor si ne-am oprit cu greu la 21 de fete. In calendar vom avea si doi insotitori de zbor. De asemenea, pasagerii vor putea vedea fotografii din timpul sedintelor in editia de iarna a revistei de bord a companiei noastre", a afirmat PR-ul Blue Air, Florentina Tatu pentru agentia Mediafax.


 

Blue Air iti da sansa sa castigi bilete in marile orase ale modei. Perfecte.ro impreuna iti ofera un zbor dus- intors catre Milano, Paris, Roma, Londra sau Barcelona, in orice perioada iti doresti tu. Ce mai astepti? Inscrie-te AICI la concurs!

Afla mai multe despre sexy-calendarul Blue Air de pe www.mediafax.ro.

  • Un calendar cu stewardese in ipostaze senzuale, lansat de Blue Air

related posts

Modifică setările cookies