Un fost tocilar a dus-o la altar! Topmodelul Miranda Kerr s-a casatorit cu fondatorul Snapchat, Evan Spiegel


Sunt printre cele mai frumoase femei ale planetei si si-au gasit fericirea in bratele barbatilor care erau considerati tocilari in copilarie. Dupa ce Amber Heard  s-a cuplat cu Elon Musk, miliardarul inventator care detine Tesla Motor si SpaceX, acum si topmodelul Miranda Kerr i-a jurat iubire vesnica unui miliardar celebru. 


Miranda Kerr si Evan Spiegel s-au casatorit intr-o ceremonie intima, dar luxoasa si foarte eleganta. "A fost o nunta restransa, dar pregatirile au fost majore. Miranda s-a implicat foarte mult. Are un gust desavarsit si a stiut cu exactitate ceea ce-si doreste." , a declarat o sursa pentru revista People.  

Decorul a fost simplu, dar foarte elegant, cu mobilier alb si trandafiri roz. Potrivit publicatiei mentionate, la ceremonie au luat parte 40 de invitati. 

Miranda si Evan s-au logodit in urma cu un an. Cei doi au inceput sa se intalneasca inca din 2014, dupa ce s-au cunoscut la o cina organizata de Luis Vuitton.


Evan Spiegel este unul dintre cei mai tineri miliardari ai planetei. La 26 de ani, are o avere de 2.1 miliarde de dolari si este considerat un guru al tehnologiei, el fiind unul dintre co-creatorii Snapchat.

Topmodelul de 33 de ani a fost casatorita din 2010 pana in 2013 cu Orlando Bloom, cu care are si un baietel in varsta de 6 ani. 

  • Un fost tocilar a dus-o la altar! Topmodelul Miranda Kerr s-a casatorit cu fondatorul Snapchat, Evan Spiegel

related posts

Modifică setările cookies