Un mire a fost împușcat în cap în timpul petrecerii, după ce doi indivizi mascați au dat buzna la nuntă și au încercat să-i jefuiască pe invitați


Trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața lor, dar s-a transformat în doar câteva secunde într-un coșmar. Doi tineri din Missouri, SUA, s-au trezit cu doi indivizi mascați și înarmați la nunta lor. Tâlharii i-au amenințat pe petrecăreți, le-au cerut bani, apoi l-au împușcat pe mire în cap.


Manuel și Dulce Gonzalez erau împreună de peste un deceniu și erau deja părinții a doi copii mici când au hotărât să se căsătorească. Cei doi au organizat o nuntă restrânsă cu doar 50 de invitați, rude și prieteni, în curtea casei lor din St. Louis.

Doi bărbați înarmați, purtând măști de schi, au dat buzna în curtea din spate și le-au strigat invitaților să nu se miște, apoi le-au cerut banii pe care îi aveau asupra lor.

În timp ce unul dintre indivizi a început să scotocească prin buzunarele oaspeților, celălalt a stat în spatele mirelui și l-a amenințat cu arma. Apoi, fără niciun avertisment, l-a împușcat în cap pe Manuel Gonzalez, în fața familiei și prietenilor săi apropiați, scrie New York Post.

După ce s-a auzit împușcătura, ambii bărbați au fugit pe jos fără să fure niciun dolar sau obiect de la oaspeți.

„Nu au luat nimic, dar au luat totul de la noi”, a declarat sora miresei, Yaribeth Peña, potrivit sursei citate mai sus.

Mirele se zbate între viață și moarte pe patul de spital

Mirele, în vârstă de 32 de ani, a fost transportat de urgență la spital și se află în stare critică, potrivit anunțului făcut de familie pe platforma GoFundMe.

Yaribeth Peña, care a fugit în casă atunci când bărbații au pătruns în curtea din spate, a declarat că totul s-a petrecut în câteva secunde.

„Nu am fost martoră când a fost împușcat. Am auzit împușcătura când alergam prin casă”, a spus cumnata mirelui. Ea suspectează că hoții l-au împușcat pe cumnatul ei în timp ce acesta „se ducea după portofel”.

„Poate au crezut că vrea să ia o armă”, a spus femeia. Ea a adăugat că sora ei este distrusă: „Este deprimată, are inima frântă. El luptă pentru viața lui. Sperăm să supraviețuiască”.

Nu au fost efectuate încă arestări în acest caz, iar ancheta continuă.

Socrul lui Manuel Gonzalez a declarat luni că ginerele său a făcut unele mișcări ale mâinii de când a fost internat în spital, dar rămâne în stare critică.

Cumnata l-a descris pe Manuel Gonzalez drept un „tată bun”, care o tratează pe sora sa cu respect. A mai spus despre mire că este cunoscut drept un om muncitor și un familist convins.

Foto: GoFundme

 

related posts

Modifică setările cookies