Una are 51 de ani, cealalta are 15. O sa ghicesti cu greu care este mama si care este fiica


Celebra actrita Hetaher Locklear care a dat viata personajului Amanda din Melrose Place a scos-o in lume pe frumoasa ei fiica, Ava, in varsta de numai 15 ani.


Inalta, blonda si cu un chip extrem de asemanator cu al mamei ei, Ava a atras toata atentia si toate bliturile aparatelor de fotografiat asupra ei.

Mama, in varsta de 51 de ani, si adolescenta au pasit impreuna pe covorul rosu al premierei filmului "This is 40", ambele etaland un look fresh si proaspat care a primit o multime de comentarii pozitive.

Imbracata intr-o rochie rosie si o geaca negara de piele, actrita din Melrose Place si-a accesorizat tinuta cu o pereche de cizme de piele inalte si o geanta Louis Vuitton.

Fiica ei a optat pentru o little black dress si a mers pe una dintre regulile de aur ale modei: less is more. Fara accesorii exagerate, ea a incaltat doar o perechi de pantofi negri si a mizat pe tineretea si frumusetea naturala pentru a atrage atentia, lucru care i-a si iesit, de altfel.

Ava Locklear este fiica lui Heather si a muzicianului Richie Sambora si si-a facut debutul in industria cinematografica intr-o pelicula regizata de Judd Apatow.

Ai ghicit din prima care este mama si care fiica? Nu-i asa ca adolescenta seamana extrem de mlt cu mama ei?

  • Una are 51 de ani, cealalta are 15. O sa ghicesti cu greu care este mama si care este fiica

related posts

Modifică setările cookies