Val Kilmer, apariție îmbucurătoare pentru fani după ce a recunoscut că are cancer la gât


Val Kilmer se pregătește să filmeze pentru Top Gun 2.


Val Kilmer a fost fotografiat în timp ce părea fericit și sănătos. Actorul a ieșit să ia prânzul cu fiica sa, Mercedes și era tot numai un zâmbet în timp ce vorbea cu tânara de 26 de ani, scrie revista People.

 

Actorul în vârstă de 58 de ani va apărea Top Gun 2, care este o continuare a clasicului din 1986. 

După mai mulți ani în care s-a confruntat cu problemele de sănătate, el a vorbit în cele din urmă  despre lupta cu cancerul de gât în ​​timpul unui interviu in decembrie 2017 pentru Hollywood Reporter.


Problemele sale de sănătate au apărut pentru prima dată în ianuarie 2015, când un purtător de cuvânt a declarat pentru revista People că a fost dus de urgență la spital "pentru o posibilă tumoră".

La puțin timp după aceea, actorul a negat pe Facebook existența unei tumori. În octombrie 2015,Kilmer a fost observat cu un tub de traheostomie și apoi fără el în februarie următor.  Kilmer a  dezvăluit  în cele din urmă că s-a luptat cu cancerul, la sfârșitul anului trecut.

Studiourile Paramount au amânat că data lansării  pentru Top Gun 2. Acest lucru va avea loc pe 26 iunie 2020, potrivit USA Today.  Filmul a fost inițial programat să aibă premiera în iulie 2019. Filmările au început în primăvară și se vor relua în această toamnă.

 

  • Val Kilmer, apariție îmbucurătoare pentru fani după ce a recunoscut că are cancer la gât

related posts

Modifică setările cookies