Vedeta care a facut furori intr-un costum de baie minuscul. Cat de bine arata cand se intoarce cu spatele


In aceasta perioada, Danielle Armstrong se afla in Marbella, acolo unde filmeaza pentru un episod special din reality show-ul in care este protagonista, The Only Way Is Essex. 


Asa cum era de asteptat, vedeta de 26 de ani s-a facut remarcata datorita costumelor de baie pe care le-a purtat, unul dintre acestea iesind in evidenta in mod special, mai ales datorita ipostazelor provocatoare in care s-a lasat fotografiata. 

Danielle a purtat un costum de baie roz cu margini negre, format din doua piese, care i-a scos in evidenta atuurile fizice, busutul generos, dar si picioarele si abdomenul tonifiate fiind punctele de atractie ale aspectului fizic. Paparazzi nu au ratat ocazia de a o fotografia in timp ce se afla in apa, iar blonda s-a comportat ca atare, lasandu-se pozata in ipostaze incendiare.

Danielle Armstrong se imbraca deseori in costume de baie multate si decoltate, filmarile pentru The Only Way is Essex impunandu-i acest lucru. Desi are doar 26 de ani, tanara are la activ mai multe operatii estetice, printre acestea numarandu-se si una de marire a sanilor pe care ii evidentiaza de cate ori are ocazia. 

  • Vedeta care a facut furori intr-un costum de baie minuscul. Cat de bine arata cand se intoarce cu spatele

related posts

Modifică setările cookies