Vedeta care are un corp perfect, dar totusi a fost photoshopata. Rita Ora, de nerecunoscut in campania Roberto Cavalli


Rita Ora arata superb in imaginile din noua campanie promotionala Roberto Cavalli...singura problema fiind ca vedeta de abia poate fi recunoscuta.


Rita Ora a avut parte de un exces de Photoshop in noua campanie Cavalli. Cantareata o imita pe Marilyn Monroe intr-un pictorial sexy si senzual. Rita isi expune abdomenul perfect in hainele din colectia de toamna-iarna ale brandului italian.

"Look-ul este inspirat de imaginea divina si iconica a lui Marilyn, iar atmosfera ne duce cu gandul la tentatia irezistibila a unei prime intalniri", aju declarat reprezentantii brandului.

Daca in campania Cavalli Rita Ora este sexy, senzuala si eleganta, in viata de zi cu zi cantareata are un look cool, inspirat de stilul artistilor hip hop/

Rita Ora, care a anuntat ca va juca in noile ecranizari Fifty Shades of Gray, a facut o declaratie surprinzatoare dupa gala MTV Video Music Awards. Cantareata britanica a marturisit ca a vrut sa o sarute pe rapperita Iggy Azalea, insa aceasta a refuzat-o.

"I-am propus lui Iggy sa ne sarutam pe scena in timpul recitalului. Insa ea a spus ca ar fi un gest nebunesc, care oricum s-a mai facut. Sarutul dintre Madonna si Britney este momentul meu preferat din istoria VMA", a spus Rita Ora.

  • Vedeta care are un corp perfect, dar totusi a fost photoshopata. Rita Ora, de nerecunoscut in campania Roberto Cavalli

related posts

Modifică setările cookies