Vedeta care nu poate trece neobservata la plaja. Cat de sexy a fost Aida Yespica intr-un costum de baie minuscul


La aproape 13 ani de la castigarea titlului de Miss Venezuela, Aída Yéspica isi pastreaza corpul de regina a frumusetii. Ea a sucit capetele tuturor barbatilor de pe o plaja exotica atunci cand a aparut intr-un bikini cu imprimeu aztec minuscul.


Frumoasa bruneta s-a bucurat de o zi la plaja si a profitat de ocazie pentru a le oferi si altora o mica bucurie: aceea de a se delecta cu o priveliste senzuala.

Bruneta care a detinut titlul de Miss Venezuela se lauda ca este posesoarea unui corp perfect, pe care nu ezita sa-l puna in evidenta cu ajutorul celor mai sexy costume de baie.

In afara de silueta impecabila, Aída se mai lauda cu ceva: cu faptul ca a cucerit unii dintre cei mai populari barbati din sportul international. In afara de Matteo Ferrari, s-a iubit si cu fotbalistul roman Adrian Mutu.

In Italia, ex-Miss Venezuela este un adevarat star, cu aparitii frecvente pe copertele Maxim si GQ. Se zvoneste ca fostul premier Silvio Berlusconi i-ar fi spus odata „Cu tine as merge oriunde”. La cum arata, nu e greu sa ne imaginam de ce! :)

  • Vedeta care nu poate trece neobservata la plaja. Cat de sexy a fost Aida Yespica intr-un costum de baie minuscul

related posts

Modifică setările cookies