Vedeta care toata viata s-a luptat cu kilogramele in plus. Cum arata Kirstie Alley, dupa o noua slabire spectaculoasa


Kirstie Alley duce constant o lupta cu kilogramele in plus. Vedeta, care a ajuns la un moment dat la greutatea de 104 kilograme, a slabit ulterior 30, pentru ca apoi sa se ingrase din nou.


In 2011 a slabit spectaculos, dupa participarea la o emisiune de dans. Din pacate, a pus kilogramele la loc, iar acum este din nou la dieta.

In varsta de 63 de ani, Kirstie Alley arata din ce in ce mai bine. Actrita a reusit sa slabeasca 10 kilograme si spune ca mai vrea sa dea jos inca 5. Dupa ce o perioada s-a ferit sa mai apara in public, vedeta a fost zarita pe aeroportul din Los Angeles si a impresionat cu noua sa silueta.

Foto: Kirstie Alley, decembrie 2014

Desi este inca destul de corpolenta, slabirea este una vizibila si cel mai important este ca o motiveaza pe Alley sa continue dieta.

Foto: Kirstie Alley, august 2014

Kirstie Alley lucreaza cu un antrenor personal: urmeaza programul de slabit al lui Jenny Craig. "Ma simt grozav, pentru ca sunt sanatoasa si fericita", a spus Kirstie, care a mai slabit cu acest program in urma cu 10 ani.

Foto: Kirstie Alley, 2011

Vedeta a dezvaluit ca problemele in dragoste si mancarea exagerata din timpul sarbatorilor a facut-o sa se ingrase din nou. 

Foto: 2009
  • Vedeta care toata viata s-a luptat cu kilogramele in plus. Cum arata Kirstie Alley, dupa o noua slabire spectaculoasa

related posts

Modifică setările cookies