Vedete de la Hollywood care au renuntat la scoala. Cine sunt frumusetile care n-au terminat nici macar liceul


Sunt frumoase, putred de bogate si celebre in intreaga lume. Daca le lipseste un singur lucru, acela ar fi diploma de absolvire a liceului. Cine sunt vedetele care au renuntat la scoala pentru a deveni faimoase.


Rihanna

La 15 ani, cantareata era eleva la liceul Combermere din orasul natal Bridgtown, Barbados. Intamplarea a facut sa cunoasca un producator american printr-un prieten comun, iar acesta a fost atat de impresionat de vocea adolescentei, incat a chemat-o la New York sa inregistreze cateva casete demo. Acestea au ajuns pe mana unui director de la Def Jam Records, compania lui Jay-Z, care i le-a dat sa le asculte rapper-ului. Restul e istorie.

Britney Spears

La 16 ani, Britney s-a retras de la liceul Kentwood din Louisiana, unde juca in echipa scolii de baschet, pentru a-si face o cariera in muzica, la New York. Desi nu avea o voce iesita din comun, adolescenta avea o silueta perfect proportionata si un zambet perfect, care au dus-o, in cele din urma, pe culmile visate atunci cand a parasit scoala.

Cameron Diaz

Dupa ce la 16 ani a semnat un contract de modelling cu agentia Elite Model Management, Cameron a considerat ca a facut suficienta scoala si a renuntat la liceul politehnic Long Beach. "Scoala n-a fost punctul meu forte. Nici macar nu stiu cum am rezistat cat am facut-o. Uneori nici nu stiam daca am trecut o materie sau nu", a marturisit actrita intr-un interviu.

Avril Lavigne

Avril, originara din Ontario, Canada, s-a plictisit de scoala atunci cand a semnat primul ei contract muzical, la 16 ani. Doi ani mai tarziu, lansa primul ei single, "Complicated" si cucerea topurile din intreaga lume. Avril a marturisit intr-un interviu "Initial trebuia sa fac meditatii particulare, dar nu le-am facut, asa ca sunt pur si simplu o persoana care nici macar n-a terminat liceul".

Drew Barrymore

Si-a inceput cariera actoriceasca la 11 luni, a fost trimisa la reabilitare la 13 ani, a plecat de acasa la 15 ani si a renuntat la scoala la 16. Se pare insa ca a avut mare noroc, deoarece, in pofida faptului ca nu are studii superioare si nici macar medii, Drew este o actrita de succes si un producator premiat la Hollywood.

  • Vedete de la Hollywood care au renuntat la scoala. Cine sunt frumusetile care n-au terminat nici macar liceul

related posts

Modifică setările cookies