Vestea care a zguduit Hollywood-ul. A murit la numai 21 de ani, cand nimeni nu se astepta


A devenit cunoscuta mai ales datorita rolului din "The Patriot", unde a jucat rolul mezinei din familia personajului principal. La doar 21 de ani, Skye McCole Bartusiak a decedat.


A fost considerata una dintre fetitele-minune ale Hollywood-ului. Pe langa celebrul rol din "The Patriot", Skye a aparut intr-o multime de alte proiectii si toti spuneau ca avea un viitor stralucit la Hollywood.

La 21 de ani insa, tanara s-a stins din viata in casa ei din Houston, informatie confirmata de mama sa, care a scris pe retelele de socializare: "Am pierdut-o pe fetita naostra". Nu se cunosc cauzele mortii inca, insa cei de la CNN spun ca, potrivit apropiatilor, in ultima vreme a suferit de crize epileptice.

Iubitul ei a gasit-o in pat, in apartamentul adiacent caminului parintilor ei: "Credeam ca a suferit o criza si ca nu a fost nimeni acasa sa o auda si sa o ajute", a mai spus mama actritei.

Skye si-a inceput cariera in 1999, cand a aparut in filmul "The Cider House Rules". Rolul din 2001 din "The Patriot", unde a jucat rolul fiicei lui Mel Gibson a propulsat-o insa in Cetatea Filmului. A mai aparut si in "Don't say a word", unde a jucat impreuna cu Michael Douglas.

Skye a jucat si in Against the Ropes (2004), Boogeyman (2005), Pineapple (2008), American Primitive (2009) si Good Day for It (2011). Pe micile ecrane a aparut in “24,” “Lost,” “Law and Order: Special Victims Unit,” and “CSI.” Ultimul rol a fost cel din "Sick Boy", lansat in 2012.

  • Vestea care a zguduit Hollywood-ul. A murit la numai 21 de ani, cand nimeni nu se astepta

related posts

Modifică setările cookies